Розробка технології бактеріального концентрату „ЛТС-Н” для кисломолочного продукту тривалого зберігання

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто питання технологічних особливостей промислового нарощування заквашувальної культури для кисломолочного продукту тривалого зберігання. The questions of technological features of industrial production of starter cultures for long storage dairy products are considered.

Опис

Ключові слова

технологічні параметри, заквашувальна культура, поживне середовище, урожайність, technological factors, starter cultures, growth media, yield capacity

Бібліографічний опис

Науменко, О. В. Розробка технології бактеріального концентрату „ЛТС-Н” для кисломолочного продукту тривалого зберігання / О. В. Науменко, Н. Ф. Кігель // Харчова промисловість. – Київ : НУХТ, 2004. – Додаток до № 3. – С. 73.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced