Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людини
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.
An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, quality, diet
Бібліографічний опис
Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людини / О. В. Кузьмін, М. А. Суярко, Т. В. Скоробреха, О. С.Собуцька, Т. О. Роман // Інтернаука.– 2018. – № 13 (53). – С. 50-58.