Розроблення рецептури сиркової маси оздоровчого призначення
Дата
2018
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показано, що введення білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси черемші до проектованих рецептур сприяє підвищенню біологічної цінності сиркової маси та надає додаткові функціональні властивості.
It has been shown that the introduction of protein-containing semi-products from the green mass of ramsons to the designed recipes contributes to the increase of the biological value of cheese mass and provides additional functional properties.
Опис
Ключові слова
білковмісні напівфабрикати, сиркова маса, оптимізація рецептури, зелена маса, амінокислотний склад, рroteinaceous half-products, cheese mass, recipe optimization, plant green mass, amino acids composition, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Cолодко, Л. М. Розроблення рецептури сиркової маси оздоровчого призначення / Л. М. Cолодко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14–15 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 23–25.