Розширення рецептур м’ясних січених напівфабрикатів з використанням сухої молочної сироватки
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено рецептуру м’ясних січених напівфабрикатів за рахунок нових складових компонентів рецептур. Додавання сухої молочної сироватки при виробництві продуктів м’ясної промисловості надає готовим виробам підвищену біологічну цінність та сприяє кращому засвоєнню продукту організмом.
A recipe for meat diced semifinished products has been developed at the expense of new constituents of recipes. The addition of dry whey in the production of meat products provides ready-made products with increased biological value and promotes better assimilation of the product by the body.
Опис
Ключові слова
молочна сироватка, milk whey, суха сироватка, dry whey, рецептура, recipe, січені напівфабрикати, cooked semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Смалько, Л. М. Розширення рецептур м’ясних січених напівфабрикатів з використанням сухої молочної сироватки / Л. М. Смалько, А. В. Черненко, О. А. Чернюшок // Дні студентської науки у Львівському університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького : матеріали студентської конференції, 25–26 квітня 2018 р. – Львів, 2018. – Ч. 2. – С. 61–63.