Модифікація картопляного крохмалю хлорангідридом пропіонової кислоти та фізико-хімічні дослідження одержаного продукту
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено результати модифікації картопляного крохмалю хлорангідридом пропіонової кислоти та фізико-хімічні характеристики одержаного продукту. The paper presents the results of the modification of potato starch with chlorinated propionic acid and the physical and chemical characteristics of the product obtained.
Опис
Ключові слова
модифікація, крохмаль, хлорангідрид пропіонової кислоти, modification, starch, propionic acid chloride, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Модифікація картопляного крохмалю хлорангідридом пропіонової кислоти та фізико-хімічні дослідження одержаного продукту / О. С. Шульга, Н. В. Сімурова, С. І. Шульга, О. П. Перепелиця // Voprosy khimii i khimicheskoi tekhnologii. – 2018. – №2. – С. 128-136.