Кваліметрична оцінка якості цукрів

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено кваліметричну оцінку якості цукру (сахарози), глюкози, фруктози. Побудовано ієрархічне дерево якості згідно принципів кваліметрії. Розраховано комплексний показник якості (К цукор=0,547, Кглюкоза=0,336, Кфруктоза=0,808).
The authors studied the main qualities of sugar (saccharose), glucose and fructose. The diagrams of qualities are made according to the principles of qualimetry. The composite index of the above-mentioned principles of qualimetry is calculated (Ksugar=0,547, Kglucose=0,336, K fructose=0,808).

Опис

Ключові слова

квалиметрична оцінка, qualimetry description, цукор, глюкоза, фруктоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, sugar, glucose, fructose

Бібліографічний опис

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced