Кваліметрична оцінка якості цукрів
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено кваліметричну оцінку якості цукру (сахарози), глюкози, фруктози. Побудовано ієрархічне дерево якості згідно принципів кваліметрії. Розраховано комплексний показник якості (К цукор=0,547, Кглюкоза=0,336, Кфруктоза=0,808).
The authors studied the main qualities of sugar (saccharose), glucose and fructose. The diagrams of qualities are made according to the principles of qualimetry. The composite index of the above-mentioned principles of qualimetry is calculated (Ksugar=0,547, Kglucose=0,336, K fructose=0,808).
The authors studied the main qualities of sugar (saccharose), glucose and fructose. The diagrams of qualities are made according to the principles of qualimetry. The composite index of the above-mentioned principles of qualimetry is calculated (Ksugar=0,547, Kglucose=0,336, K fructose=0,808).
Опис
Ключові слова
квалиметрична оцінка, qualimetry description, цукор, глюкоза, фруктоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, sugar, glucose, fructose