Урбеч з насіння льону – цінний продукт для збагачення пшеничного хліба

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість використання урбечу з насіння льону у технології хліба пшеничного. Встановлено, що урбеч має високу калорійність та ідеальне поєднання білків, вуглеводів і жирів. Встановлено позитивний вплив урбечу по подовження свіжості хлібобулочних виробів. The possibility of using urbech from flax seeds in the technology of wheat bread is considered. Urbech has been found to have a high calorie content and an ideal combination of proteins, carbohydrates and fats. The positive impact of urbechu on lengthening the freshness of bakery products.

Опис

Ключові слова

урбеч, urbach, хлібобулочні вироби, bakery products, харчові волокна, food fibers, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Бондаренко, Ю. В. Урбеч з насіння льону – цінний продукт для збагачення пшеничного хліба / Ю. В. Бондаренко, А. В. Фаін, О. А. Білик // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VIII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 19–20 квітня 2018 р. – Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2018. – С. 18.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced