Безглютенова сировина для виробництва пива

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи є дослідження можливості виробництва пива з різних видів безглютенової сировини. The purpose of the work is to study the possibility of producing beer from various types of gluten-free raw materials.

Опис

Ключові слова

зерно, рис, пиво, затирання, несолоджена сировина, безглютенова сировина, grain, rice, beer, mashing, unwrought raw materials, gluten-free raw material, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова, В. М. Безглютенова сировина для виробництва пива / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. О. Коберніцька // Advanse of aiience : Proceedings of articles the international scientific. - Czech Republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv, 28 September 2018. – P. 110–115.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced