Безглютенова сировина для виробництва пива
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є дослідження можливості виробництва пива з різних видів безглютенової сировини. The purpose of the work is to study the possibility of producing beer from various types of gluten-free raw materials.
Опис
Ключові слова
зерно, рис, пиво, затирання, несолоджена сировина, безглютенова сировина, grain, rice, beer, mashing, unwrought raw materials, gluten-free raw material, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Кошова, В. М. Безглютенова сировина для виробництва пива / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. О. Коберніцька // Advanse of aiience : Proceedings of articles the international scientific. - Czech Republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv, 28 September 2018. – P. 110–115.