Розробка рецептури молочно-білкового полікомпонентного продукту
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Результати проведених досліджень свідчать про доцільність композиційного поєднання сиру кисломолочного нежирного, одержаного кислотно-сичужним зсіданням, купажу олій та овочевого наповнювача із зеленню, що гарантує високу якість та підвищену харчову цінність розробленого молочно-білкового полікомпонентного продукту.
The results of the conducted studies testify to the expediency of a compositional combination of sour milk cheese, blended oil and vegetable filler with herbs, which guarantees high quality and high nutritional value of the developed sour milk cheese polycomponent composition
Description
Citation
Крайнова, Д. В. Розробка рецептури молочно-білкового полікомпонентного продукту / Д. В. Крайнова, І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 17–18 квітня 2019 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2019. – С. 91–92.