Розробка рецептури молочно-білкового полікомпонентного продукту

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Результати проведених досліджень свідчать про доцільність композиційного поєднання сиру кисломолочного нежирного, одержаного кислотно-сичужним зсіданням, купажу олій та овочевого наповнювача із зеленню, що гарантує високу якість та підвищену харчову цінність розробленого молочно-білкового полікомпонентного продукту. The results of the conducted studies testify to the expediency of a compositional combination of sour milk cheese, blended oil and vegetable filler with herbs, which guarantees high quality and high nutritional value of the developed sour milk cheese polycomponent composition

Description

Citation

Крайнова, Д. В. Розробка рецептури молочно-білкового полікомпонентного продукту / Д. В. Крайнова, І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 17–18 квітня 2019 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2019. – С. 91–92.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By