Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.

Опис

Ключові слова

Хлібобулочні вироби, Молочна сироватка, Пшеничні висівки, Поверхнево-активні речовини, Bakery products, milk whey, Wheat Bran, surfactants, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Бортнічук О.В Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті / О. Бортнічук, В. Доценко // Матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – Ч.3. – 407 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced