Салат чука як сировина для равіолі функціонального спрямування
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована рецептура начинки равіолі «Чука», у якій взаємозаміна хеку на салат чука дає змогу підсилити смак і запах; підвищити біологічну цінність страви.
The proposed recipe for stuffing ravioli "Chuka", in which the interchangeability of hake for chuka salad enhances the taste and smell; increase the biological value of food.
Опис
Ключові слова
салат чука, водорості ундарія строката (вакаме), рибні равіолі, chuka lettuce, undariya motley (wakame), fish ravioli, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Салат чука як сировина для равіолі функціонального спрямування / І. В. Дітріх, В. А. Капустян // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 91.