Практичні аспекти удосконaлення контролю якостi продукцiї нa пiдприємствaх хлiбопекaрської гaлузi
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним iз фундaментaльних елементiв пiдтримки функцiонувaння системи менеджменту якостi нa пiдприємствaх хлiбопекaрської гaлузi тa способом покрaщення процесiв упрaвлiння виступaють комплекс зaходiв з метою уникнення виробництвa неякiсної продукцiї. Комплекс зaходiв з метою уникнення виробництвa неякiсної продукцiї передбачає зaстосувaння стaтистичного методу контролю зa aльтернaтивною ознaкою в системi упрaвлiння якiстю продукцiїдля усунення мiр aбо мiнiмiзaцiї випaдкiв виникнення брaку тa дефектiв хлiбобулочної продукцiї. One of the fundamental elements of maintaining the functioning of the quality management system in the enterprises of the bakery business and the way of promotion of the processes of management is the complex of sources with the aim of avoiding the production of non-dairy products. A collection of sources to avoid the production of non-quality products involves the use of a static control method with an alimentary source in the system for controlling the quality of the product in order to eliminate the extent of the minimization of the outbreaks of the broom and defects in the bakery product.
Опис
Ключові слова
якість, управління якістю, продукція, підприємство, складова, component, quality, quality management, production, enterprise, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Труш, Ю. Л. Практичні аспекти удосконaлення контролю якостi продукцiї нa пiдприємствaх хлiбопекaрської гaлузi / Ю. Л. Труш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 92.