Хімічна технологія отримання міцелярної води на основі ефірної олії виноградних кісточок
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
виноградні кісточки, аналітичний метод, косметична промисловість, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, grape seeds, analytical method, cosmetic industry
Бібліографічний опис
Ярош, А. А. Хімічна технологія отримання міцелярної води на основі ефірної олії виноградних кісточок / А. А. Ярош, О. В. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 459.