Підвищення харчової цінності хліба
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вміст біологічно цінних нутрієнтів у борошні амаранту та амілопектиновому просі. Визначено вплив додавання композиції збагачувачів: борошна амаранту та амілопектинового проса до рецептури житньо-пшеничного хліба на якісні показники готового продукту. Досліджено, що внесення збагачувачів у кількості 20 % підвищує харчову цінність готових виробів, покращує їх показники якості.
The content of biologically valuable nutrients in amaranth flour and amilopectin broth was investigated. The influence of adding the composition of the enrichers: amaranth flour and amylopectin millet to the rye-wheat bread formula on the qualitative indices of the finished product has been determined. It was investigated that the addition of enrichers in the amount of 20% increases the nutritional value of finished products, improves their quality indices.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Бажай-Жежерун, С. А. Підвищення харчової цінності хліба / С. Бажай-Жежерун, В. Руденко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 21-23.