Характеристика пшеничних зародків як джерела функціональних інгредієнтів при створенні продуктів оздоровчої дії
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Регулярне споживання продуктів, що містять зародки пшениці, відновлює енергетичний баланс, підвищує загальну стійкість організму та імунної системи, знижує рівень холестерину в крові, нормалізує обмін речовин та виведення токсинів, позитивно впливає на стан шкіри і волосся, поліпшує репродуктивну функцію, підвищує рівень синтезу АТФ, перешкоджає дії негативних зовнішніх чинників.
Regular consumption of products containing wheat germ, restores energy balance, increases the overall resistance of the body and the immune system, reduces cholesterol in the blood, normalizes metabolism and toxins, positively affects the skin and hair, improves reproductive function, increases the level of ATP synthesis, prevents the action of negative external factors.
Опис
Ключові слова
зародки пшениці, функціональний інгредієнт, функціональний харчовий продукт, функціональне харчування, wheat germ, functional ingredient, functional food, functional nutrition, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Уромова, К. Характеристика пшеничних зародків як джерела функціональних інгредієнтів при створенні продуктів оздоровчої дії / К. Уромова, Н. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14–15 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 67–69.