Розроблення інноваційних технологій бісквітів на основі використання низькоглікемічних цукрів та цукрозамінників
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Було проведено комплекс досліджень по визначенню фізико-хімічних та технологічних показників якості цукрозамінників, встановлено їх вплив на утворення піноподібної структури бісквітного тіста та готових виробів. Визначено раціональні параметри тістоприготування та термооброблення бісквітів на основі мальтітолу, еритрітолу, ізомальтітолу. There were a set of studies to determine the physical, chemical and technological parameters as sugar replacers, found their influence on structure formation spumy sponge cake dough and finished products. It was determined rational parameters preparation of dough heat treatment and sponge cakes based on maltitol, erytritol, izomaltitol.
Опис
Ключові слова
низькоглікемічні цукри, цукрозамінники, бісквіти, технологія, low-glycaemic sugar, sugar replacers, sponge cakes, technology, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дорохович, В. В. Розроблення інноваційних технологій бісквітів на основі використання низькоглікемічних цукрів та цукрозамінників / В. В. Дорохович, А. Г. Абрамова // Якість і безпека харчових продуктів: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 листопада 2016. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 99–101.