Дослідження функціонально-технологічних властивостей фаршів сальтисонів
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогоднішній день великою популярністю у споживачів користуються доведені до кулінарної готовності для вживання м’ясопродукти, оскільки їх легко використовувати, вони дозволяють економити час і повністю вживаються в їжу. В першу чергу це ковбасні вироби, зокрема сальтисони. Сальтисон – це виріб в оболонці або без неї, виготовлений з подрібненої м’ясної сировини, багатої колагеном.
To date, consumers are very popular with the culinary readiness to eat meat products, because they are easy to use, they save time and are fully consumed in food. First of all, these are sausage wares, in particular salutisons. Saltsison is a product in the shell or without it, made from chopped meat raw materials rich in collagen.
Опис
Ключові слова
соєве борошно, сальтисони, рослинна сировина, soy flour, saltisons, vegetable raw materials, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Ришканич, В. Л. Дослідження функціонально-технологічних властивостей фаршів сальтисонів / Р. О. Ришканич, В. Л. Штельмах // Інноваційні технології м’ясного та олійно-жирового виробництва : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 18-19 квітня. – Київ : ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького, 2019 – С. 31-32.