Визначення нижньої і верхньої межі діапазону роботи провальних сітчастих тарілок
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження проводили на лабораторній установці в системі вода-повітря. Характеристики установки: діаметр колони – 300 мм; кількість тарілок – 5; відстань між тарілками – 300 мм; діаметр барботажних отворів – 2,4 мм; товщина тарілки – 2 мм; живий переріз колони – 2,6 %; висота шару рідини – 35 мм. Витрати повітря змінювали в інтервалі 1-15 дм3/с, що відповідає зміні швидкості в отворах 1,5-10 м/с. Щільність зрошення становила 4-11 м3/м2-год.
The research was conducted on a laboratory plant in the water-air system. Installation characteristics: Column diameter - 300 mm; number of dishes - 5; distance between plates - 300 mm; diameter of bubble holes - 2.4 mm; thickness of the plate - 2 mm; live section of the column – 2,6 %; The height of the liquid layer is 35 mm. Air consumption varied in the range of 1-15 dm3/s, which corresponds to a change in speed in the openings of 1,5-10 m/s. The irrigation density was 4-11 m3/m2.
Опис
Ключові слова
ректифікація, масообмін, тарілка, отвори, швидкість пари, рідина, rectification, mass transfer, plate, holes, steam speed, liquid, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Бойчук, В. В. Визначення нижньої і верхньої межі діапазону роботи провальних сітчастих тарілок / В. В. Бойчук, Ю. В. Булій, А. М. Куц // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 міжнародної ювілейної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. - С. 270.