Способ производства хлеба (Авторское свидетельство № 1729001)
Дата
1994
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Изобретение относится к пищевой промышленности, а именно к способам производства хлеба.
The invention relates to the food industry, and in particular to methods for the production of bread.
Опис
Ключові слова
хлеб, ржано-пшеничная смесь, семена льна, bread, rye-wheat mixture, flax seeds, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
А. с. 1729001 СССР, МКИ5 А 21 D8/02. Способ производства хлеба / В. Ф. Доценко, Л. Ю. Арсеньєва, Т. В. Побегай, Н. А. Перегуда, В. И. Дробот, Ж. Б. Левинтон, В. И. Смоляр (СССР). — № 4725662/13 ; опубл. 31.07.89, Бюл. № 13. – 2 с.