Фальсифікація соків в Україні

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі викладена проблематика фальсифікації та актуальність розробки нових підходів до експертизи якості соків в Україні. The paper discusses the issues of falsification and the relevance of developing new approaches to juice quality expertise in Ukraine.

Опис

Ключові слова

фальсифікація, сік, експертиза, falsification, juice, expertise, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Ткаченко, Т. Фальсифікація соків в Україні / Т. Ткаченко, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 109.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced