Експериментальне визначення рівноважних концентрацій екстрактивних речовин в системі екстрагент — зернова рослинна сировина
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За допомогою апроксимації отримано загальне рівняння для визначення рівноважного вмісту екстрактивних речовин в екстракті в залежності від вмісту екстрактивних речовин у зерновій рослинній сировині, що пов’язує рівноважний вміст екстрактивних речовин в екстракті та вміст екстрактивних речовин у зерновій рослинній сировині. Апроксимовані залежності введені до математичних моделей процесу екстрагування у віброекстракторах безперервної дії.
Опис
Ключові слова
екстрагування, зерно, солод, extraction, grain, malt, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Експериментальне визначення рівноважних концентрацій екстрактивних речовин в системі екстрагент - зернова рослинна сировина / А. Васильєва, Н. Верба, М. Золотухіна, М. Жадько, В. Чорний, Т. Мисюра, Н. Попова, В. Бодров // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 2. – С. 198.