Сфера готельно-ресторанного бізнесу – напрями їх інноваційного розвитку

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Проведено аналіз використання сучасних науково-технічних досягнень, а також готовності готелів до інновацій та нововведень. Аn analysis of the use of modern scientific and technical achievements, as well as hotel readiness for innovations and innovations was conducted

Description

Citation

Дочинець, І. В. Сфера готельно-ресторанного бізнесу – напрями їх інноваційного розвитку / І. В. Дочинець // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19 - 20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 29-30.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By