Розробка рецептури пасти масляної з медом

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розробка нового виду пасти масляної десертного призначення розширює асортиментний ряд продуктів цієї групи. Одержані результати покладено в основу подальших досліджень за новим напрямом у харчових технологіях щодо розробки рекомендацій до застосування меду у різних групах жировмісних систем. Development of a new kind of paste of oil dessert purpose expands assortment of products in this group. The results are put in the basis for further research on a new direction in food technology regarding development of recommendations for the use of honey in different groups of fat ontaining systems.

Опис

Ключові слова

масляна паста, десерт, жиромісткий продукт, oil paste, dessert, fatty product, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Остапчук, В. Розробка рецептури пасти масляної з медом / В.Остапчук, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 401.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced