We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Дослідження впливу замінників цукру на процес гомогенізації сумішей морозива вершкового

Вантажиться...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В процесі виробництва морозива на молочній основі із замінниками цукру для забезпечення якісних характеристик готового продукту достатньо застосовувати одноступеневу гомогенізацію за режимів, які рекомендовані типовою технологічною інструкцією для морозива класичних видів із цукром.in the process of production of milk-based ice cream with sugar substitutes to ensure the qualitative characteristics of the finished product, it is sufficient to apply one-stage homogenization for the regimes recommended by the typical technological instruction for ice cream of classical species with sugar.

Description

Citation

Басс, О. Дослідження впливу замінників цукру на процес гомогенізації сумішей морозива вершкового / О. Басс, Я. Жила, Г. Поліщук // Актуальні питання сучасної науки : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції,20-21 квітня 2019 р., м. Київ, - К. : МНДЦ, 2019. - С. 20-21.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By