Аналіз методів прийняття рішень при управлінні виробництвом макаронного підприємства ТОВ «Продеко»
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі проведено аналіз методів прийняття рішень, які можуть бути використанні при управлінні виробництвом макаронного підприємства. The paper analyzes decision-making methods that can be used in the management of pasta production.
Опис
Ключові слова
прийняття рішень, планування виготовлення, управління виробництвом, макаронне виробництво, decision making, production planning, production management, macaroni production, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки
Бібліографічний опис
Ольшевська, Марія Андріївна Аналіз методів прийняття рішень при управлінні виробництвом макаронного підприємства ТОВ «Продеко» / М. А. Олшевська, С. В. Грибков // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 2. - С. 436.