Спосіб отримання пюре-напівфабрикату із буряку столового(Патент на корисну модель №131283)

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В основу корисної моделі поставлена задача розробки способу отримання пюре- напівфабрикату із буряку столового, в якому за рахунок введення нових технологічних стадій забезпечується необхідний ступінь розварювання та покращується його органолептичні показники: колір, смак, та подовжується термін зберігання пюре-напівфабрикату.The basis of the useful model is the task of developing a method for the production of semifinished pureer from beetroot by introducing new technological stages provides the required degree of welding and improves its organoleptic characteristics: color, taste, and lengthens the semifinished pureer.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, столовий буряк, спосіб, пюре, напівфабрикат, beetroot, pureer, semifinished, mode, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент 131283 Україна, МПК (2016.01) A23L 19/10 Спосіб отримання пюре-напівфабрикату із буряку столового/ Ущаповський А.О., Івчук Н.П., Башта А.О. ; власник НУХТ. - № u 201807492 ; заявл. 04.07.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced