Синергетика безпеки та якості харчових продуктів

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, взаємодія факторів, безпека та якість харчових продуктів, синергетичний ефект, interacting factors, safety and quality of food products, synergistic effect

Бібліографічний опис

Яненко Л. П. Синергетика безпеки та якості харчових продуктів / Л. П. Яненко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, прсвяченої 135-річчю Нвціонального університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р.- К. : НУХТ, 2019 р. - С. 182

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced