Удосконалення способу виробництва квасу з антиоксидантними властивостями

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуто актуальність створення харчових продуктів та напоїв з антиоксидантними властивостями. Обґрунтовано вибір квасу як харчової основи для збагачення антиоксидантами. Наведено характеристику складу та властивостей сиропу обліпихи та дигідрокверцетину як джерел функціональних інгредієнтів. Представлена характеристика способу виробництва та показників якості квасу антиоксидантного призначення. The article discusses the relevance of creating food and beverages with antioxidant properties. The choice of kvass as a food base for enrichment with antioxidants is substantiated. The characteristics of the composition and properties of sea buckthorn syrup and dihydroquercetin as sources of functional ingredients are presented. The characteristic of the production method and quality indicators of antioxidant kvass destination is presented.

Опис

Ключові слова

квас, сироп обліпихи, дигідрокверцетин, оздоровчий харчовий продукт, антиоксидантна активність, kvass, sea buckthorn syrup, dihydroquercetin, health food product, antioxidant activity, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Н. О. Удосконалення способу виробництва квасу з антиоксидантними властивостями / Н. О. Стеценко, О. О. Гладишева // ΛΌГOΣ. Мистецтво наукової думки. – 2019. – № 4. – С. 140-142.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced