Оцінка ризиків, пов’язаних з відкриттям закладу ресторанного господарства
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Здійснено оцінку ризиків, пов’язаних з відкриттям закладу ресторанного господарства. An assessment of the risks associated with the opening of the restaurant restaurant.
Опис
Ключові слова
ризики, готельний бізнес, risks, hotel business, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Бєдусенко, Л. С. Оцінка ризиків, пов’язаних з відкриттям закладу ресторанного господарства / Л. С. Бєдусенко, Т. А. Нікітіна // Наукові здобутки молоді–вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 85 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 343.