Research of electrical treatment of plant raw materials in vibroextraction
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The paper presents the results of research on the influence of low-frequency mechanical oscillations and electric discharges on morphological changes in a structure of hop raw material for vibroextraction. Shown expedience of preliminary processing of water-hops suspension by electropulse discharges in order to intensify vibroextraction of plant raw material with low extractive property. Determined rational process parameters. Представлено результати досліджень впливу низькочастотних механічних коливань та електричних розрядів на морфологічні зміни структури хмелевої сировини при виброекстракції. Показано доцільність попередньої обробки водно-хмільної суспензії електроімпульсними розрядами з метою інтенсифікації вібекстрагування рослинної сировини з низькою екстрактивною властивістю. Визначено раціональні параметри процесу.
Опис
Ключові слова
extraction, plant raw materials, electroprocessing, extraction curves, hop raw material, kinetics of process, екстрагування, рослинна сировина, електрообробка, екстракційні криві, хмелева сировина, кінетика процесу, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Research of electrical treatment of plant raw materials in vibroextraction / V. Zavialov, Yu. Zaporozhets, T. Mysiura, N. Popova, V. Sukmanov, V. Chornyi // Modern Technologies in the Food Industry-2018 : Proceedings of the International Conference, 18-20 October 2018. – Chisinau : UTM, 2018. – Р. 29-34.