Фізаліс – інноваційний рослинний компонент для кулінарних виробів

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження можливостей використання фізалісу як нетрадиційної сировини у виробництві кулінарних виробів. The study of the use of Physalis as an unconventional raw material in the production of culinary products.

Опис

Ключові слова

фізаліс, хімічний склад, вітаміни, phisalis, chemical composition, vitamins, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Воробйова, А. Фізаліс-інноваційний рослинний компонент для кулінарних виробів / А. Воробйова, Г. Березова, Н. Петришин / Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - С. 156-157.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced