Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119412)
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад харчової емульсії містить замінник молочного жиру, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)".
The composition of the food emulsion contains milk fat substitute, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.
Опис
Бібліографічний опис
Патент 119412 UA, МПК А23С 11/04, А23С 11/08 (2006.01) Склад харчової емульсії / Устименко І.М., Поліщук Г.Є.; заявник Національний університет харчових технологій. — № а 201803546; заявл. 03.04.2018; опубл. 10.06.2019, Бюл. № 11, 2019р.