Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119412)
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад харчової емульсії містить замінник молочного жиру, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)".
The composition of the food emulsion contains milk fat substitute, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.
Опис
Ключові слова
харчова емульсія, казеїнат натрію, молоковмісний продукт, food emulsion, sodium caseinate, milk-containing product, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 119412 UA, МПК А23С 11/04, А23С 11/08 (2006.01) Склад харчової емульсії / Устименко І.М., Поліщук Г.Є.; заявник Національний університет харчових технологій. — № а 201803546; заявл. 03.04.2018; опубл. 10.06.2019, Бюл. № 11, 2019р.