Дослідження процесу формування котлетних виробів

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розробка і удосконалення промислового обладнання для формування січених напівфабрикатів потребує обґрунтування доцільності запровадження запропонованих рішень. Визначальним параметром для формування котлетних виробів є розподіл тиску в робочій зоні. Факторами, які впливають на перебіг процесу, є частота обертання нагнітальних лопатей і пов’язана з нею швидкість руху поршня. Передбачена можливість регулювання частоти обертання з допомогою частотного перетворювача в межах 0…60 об/хв. Вимірювання тиску здійснюється тензодатчиками FSR-402 та FSR-408 фірми Interlink Electronics. Для проведення досліджень процесу формування котлетних виробів розроблена експериментальна установка, яка дасть можливість отримати результати, необхідні для визначення раціональних конструктивних і режимних параметрів роботи обладнання та порівняти їх з отриманими при імітаційному моделюванні.The development and improvement of industrial equipment for the chopped semi-finished products forming requires substantiation of the feasibility of proposed solutions introducing. The decisive parameter for the burger products forming is the pressure distribution in the working area. The factors that influence the process progress are the frequency of rotation of the feeding blades and the speed of the piston associated with it. It is possible to adjust the rotation frequency using a frequency converter within 0 ... 60 rpm. The pressure measurement is carried out by strain gauges FSR-402 and FSR-408 of Interlink Electronics. For conducting researches on the forming process of burger products, an experimental installation has been developed that will provide the opportunity to obtain the results necessary to determine the rational structural and regime parameters of the equipment operation and compare them with the obtained results of the simulation modeling.

Опис

Ключові слова

формування, січені напівфабрикати, нагнітальні лопаті, імітаційне моделювання, forming, chopped semi-finished products, feeding blades, simulation modeling, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Васильков, В. Дослідження процесу формування котлетних виробів / Володимир Васильков, Олександр Чепелюк // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.2. – С.44.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced