Вплив екстракту розмарину на властивості крему, що містить рослинні олії
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра харчової хімії, екстракт, розмарин, оливкова олія, окиснення, extract,, rosemary, olive oil, oxidation
Бібліографічний опис
Нестеренко, Л. К Вплив екстракту розмарину на властивості крему, що містить рослинні олії / Л. К. Нестеренко, Х. В. Чебаненко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч.2. – С. 223