Інтенсифікація мікрохвильового зневоднювання рослинної сировини

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Стаття присвячена визначенню впливу потужності джерела НВЧ-енергії та глибини вакуумування на тривалість нагрівання пряної сировини при мікрохвильовому концентруванні і сушінні за умов вакуумування. Встановлено можливість інтенсифікації процесів і збільшення ефективності використання НВЧ-енергії. The article is devoted to the specification of the influence of the capacity of the source of microwave energies and vacuum level on the duration of raw material heating, during microwave vacuumizing and microwave drying in the conditions of vacuum. The possibility of intensification of processes and increase efficiency of microwave energy. With increasing depth in the vacuum chamber is reduced final temperature of the product to which it is heated during unsteady mode (vacuum depth within 80…40 kPa from 93 °С to 76 °C).

Description

Citation

Інтенсифікація мікрохвильового зневоднювання рослинної сировини / І. Г. Бабанов, І. В. Бабкіна, С. В. Михайлова, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. - 2017. - № 21. – С. 117–121.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By