Пивоварна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
Файли
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи впродовж 2000–2018 рр. з актуальних питань розвитку пивоварної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва пива, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodical and scientific publications, dissertations dissertations, normative documents during 2000-2018 on the urgent issues of development of the brewing industry, standardization, theory , methods and practices of beer production, equipment, labor protection at work.
The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students,
graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic.
Опис
Ключові слова
культура споживання пива, економіка пивоварного виробництва, ячмінь, технологія солоду, технологія пивного сусла, технологія хлібного квасу, beer consumption culture, brewer's economy, barley, malt technology, beer whisk technology, bread kvass technology
Бібліографічний опис
Пивоварна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2019. – 136 с.