Assessment of color tea by innovative method

Ескіз

Дата

2016-05

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The work is devoted to determining the color of tea computer colorimetry on a complex metric yellowness index.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, забарвлення, чай, якість, tea, color, quality

Бібліографічний опис

Petrusha, O. Assessment of color tea by innovative method / Oksana Petrusha, Nadia Usatyuk // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016): Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K.: NUFT, 2016. — P. 31.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced