Assessment of color tea by innovative method
Дата
2016-05
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The work is devoted to determining the color of tea computer colorimetry on a complex metric yellowness index.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, забарвлення, чай, якість, tea, color, quality
Бібліографічний опис
Petrusha, O. Assessment of color tea by innovative method / Oksana Petrusha, Nadia Usatyuk // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016): Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K.: NUFT, 2016. — P. 31.