Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Підтверджено, що олійний екстракт кардамону мають легколеткі компоненти фенольної природи: встановлено присутність монотерпенів а-тнену та 1,8-цинеолу, які складають легколеткі фракції ефірних олій. Це також обумовлюе антисептичні та бактерицидні властивості олійного екстракту кардамону та продуктів з його використанням. It is confirmed that the cardamom oil extract has lightweight components of the phenolic nature: the presence of monoterms of a-tannenum and 1,8-cineol, which make up an elastic fraction of essential oils, has been established. It also determines the antiseptic and bactericidal properties of the cardamom oil extract and its products.
Опис
Ключові слова
аюрведа, ayurveda, композиції прянощів, spice compositions, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості / І. Г.Радзієвська, В. М. Пасічний, Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2018 р. – С. 259–261.