Спиртова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань розвитку cпиртової промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виноробства, обладнання, охорони праці на виробництві.
Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific editions, abstracts of dissertations, dissertations, normative documents during 2000-2019. On topical issues of development of the alcohol industry, standardization , theories, techniques and practices of winemaking, equipment, occupational safety.
The index is designed for a wide range of scholars, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.
Description
Keywords
технологія горілок і лікеро-горілчаних напоїв, економіка спиртової промисловості, ферментні препарати, приготування сусла, спиртові дріжджі, спиртова промисловість, technology of vodka and liqueur drinks, economy of the alcohol industry, enzyme preparations, cooking wort, alcohol yeast, alcohol industry
Citation
Спиртова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2019. – 123 с.