Розроблення рецептури та технології плодово-овочевого соусу з горіхоплідною сировиною

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розробка технологій натуральних продуктів здорового харчування, що користуються високим попитом серед населення, таких як соуси на рослинній сировині, яка сприяє підвищенню біологічної та харчової цінності, розширенню асортименту, є актуальною. The development of technologies for healthy foods that are in high demand among the population, such as sauces on vegetable raw materials, which promotes the increase of biological and nutritional value, the expansion of the range, is relevant.

Опис

Ключові слова

рецептура соусу, плодо-овочевий соус, кедрові горіхи, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології консервування, fruit and vegetable sauce, pine nuts, composition of sause, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Михалевич, А. П. Розроблення рецептури та технології плодово-овочевого соусу з горіхоплідною сировиною / А. П. Михалевич, В. В. Скуйбіда, О. В. Точкова // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019 р. – Ч. 1. – С. 321.