Розроблення рецептури та технології плодово-овочевого соусу з горіхоплідною сировиною
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розробка технологій натуральних продуктів здорового харчування, що користуються високим попитом серед населення, таких як соуси на рослинній сировині, яка сприяє підвищенню біологічної та харчової цінності, розширенню асортименту, є актуальною.
The development of technologies for healthy foods that are in high demand among the population, such as sauces on vegetable raw materials, which promotes the increase of biological and nutritional value, the expansion of the range, is relevant.
Опис
Ключові слова
рецептура соусу, плодо-овочевий соус, кедрові горіхи, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології консервування, fruit and vegetable sauce, pine nuts, composition of sause, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Михалевич, А. П. Розроблення рецептури та технології плодово-овочевого соусу з горіхоплідною сировиною / А. П. Михалевич, В. В. Скуйбіда, О. В. Точкова // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019 р. – Ч. 1. – С. 321.