Ефективність номограм для спрощення технологічних розрахунків у хлібопеченні

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Важливою складовою правильної організації технологічного процесу є розрахунки. Особливо, якщо використовується нетрадиційна сировина. Показана ефективність застосування номограм (особливого виду креслень) для спрощення технологічних розрахунків на прикладі визначення кількості води на замішування тіста. Наведено приклад номограми для трикомпонентних високобілкових сумішей.

Опис

Ключові слова

хлібопечення, рецептура, розрахунки, вологість, номограма, расчеты, влажность, baking, recipe, calculations, humidity, nomogram

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Ефективність номограм для спрощення технологічних розрахунків у хлібопеченні / В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 46–48.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced