Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2018

Автори

Кузьмін, Олег Володимирович
Дорохова, Тетяна Дмитрівна
Адморок, Максим Олександрович
Різник, Анастасія Олександрівна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy

Опис

Ключові слова

кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, quality, diet, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, Т. Д. Дорохова, М. О. Адморок, А. О. Різник // Інтернаука : Міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 17 (57). – С. 37–48.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced