Інтенсифікація способу підготовки екстрагенту для вилучення сахарози з бурякової стружки
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Найбільш простим і ефективним способом інтенсифікації процесу екстрагування є застосовування методів попередньої обробки екстрагенту(жомопресової води) з використанням хімічних реагентів, які мають
комплексоутворюючі властивості.The simplest and most effective way to intensify the process extraction is the application of pre-treatment methods of the extractant (pressurized water) using chemical reagents that have complexing properties.
Опис
Ключові слова
бурякова стружка, сахароза, екстрагування, department of technological equipment and computer technologies of designing, beet sugar, tsucrose, extractionbee, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Кіріяченко, В. О. Інтенсифікація способу підготовки екстрагенту для вилучення сахарози з бурякової стружки / В. О. Кіріяченко, І. В. Буйноза, Є. М. Бабко, В. В. Олішевський // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – C. 81–83.