Визначення кількості конденсатів в залежності від технічного рівня цукрового заводу
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті розглянуто питання утворення кількості конденсатів в залежності від технічного рівня цукрового заводу. Розрахунками встановлено, що на заводах, які впровадили новітні технології, дає можливість суттєво зменшити витрати пари на технологічні потреби і значно зменшити кількість надлишкових конденсатів.
The article deals with the issue of condensate formation depending on the technical level of the sugar factory. The calculations show that the factories that have introduced the latest technology can significantly reduce steam costs for technological needs and significantly reduce the amount of excess condensate.
Опис
Ключові слова
конденсати вторинної пари, раціональне використання конденсатів, теплотехнічні процеси, secondary condensates steam, rational use of condensates, heat engineering processes
Бібліографічний опис
Сорокін, А. І. Визначення кількості конденсатів в залежності від технічного рівня цукрового заводу. – Наукові праці НУХТ. – 2019. – Том 25, № 3. – С. 127–134.