До питання використання вторинних ресурсів плодовоовочевої галузі харчової промисловості

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Мета роботи полягала в оцінці стану та перспектив переробки вторинної сировини, що утворюється при переробці томатів. Аналіз ресурсного потенціалу вторинної сировини, його складу і використання за кордоном та в Україні дав можливість провести ранжування вторинних сировинних ресурсів і виявити найбільш перспективні напрямки використання (ранжування за такими показниками: ступінь повноти використання, багатотоннажність, вмісту в них корисних компонентів тощо). The purpose of our work was to evaluate the status and prospects of processing recyclables that are formed during the processing of tomatoes. Resource potential analysis recyclable material, its composition and use abroad and in Ukraine made it possible to rank the secondary raw material resources and identify the most promising ones directions of use (ranking by such indicators: degree of completeness of use, multi-tonnage, content of useful components, etc.)

Опис

Ключові слова

томати, соус, насіння, каротиноїди, tomatoes, sauce, seeds, carotenoids, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бендерська, О. В. До питання використання вторинних ресурсів плодовоовочевої галузі харчової промисловості / О. В. Бендерська, О. С. Бессараб // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019 р. – С. 54-55.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced