Моделювання та створення інноваційних продуктів харчової промисловості

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В лабораторному практикумі розглянуто аспекти нормативно-правової бази для створення інноваційних продуктів харчової промисловості. Наведено приклади пошуку інформації за темою наукового дослідження та оформлення отриманих наукових результатів. Також представлено методики розрахуноку глікемічного індексу консервованих продуктів, визначення вмісту нітратів у плодоовочевій сировині, визначення показників харчової, енергетичної та біологічної цінності продуктів харчування.The laboratory workshop discusses aspects of the regulatory framework for the creation of innovative food products. Examples of information retrieval on the topic of scientific research and design of the obtained scientific results are given. Methods of calculation of glycemic index of canned foods, determination of nitrates in fruit and vegetable raw materials, determination of indicators of nutritional, energy and biological value of foodstuff are also presented.

Опис

Ключові слова

моделювання, інновація, дослідження, modeling, innovation, research, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Шутюк, В. В. Моделювання та створення інноваційних продуктів харчової промисловості : лабораторний практикум / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, О. В. Бендерська. – Київ : НУХТ, 2017. – 92 с.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced