Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозива

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Науково доведено доцільність застосування у складі морозива молочно-овочевого білкового концентрату КСБ-УФ, який за сполучення з овочевим пюре, відрізнявся найвищими показниками якості і який можна рекомендувати до впровадження у виробництво як дієтичний низькокалорійний продукт (нежирний і зі зниженим до 30 % вмістом цукру), збагачений концентратом сироваткових білків та харчовими волокнами овочів. It is scientifically proved the use of milk and vegetable protein concentrate KSB-UV in the composition of ice cream, which in combination with vegetable puree, differed the highest quality indicators and which can be recommended for introduction into production as a diet low calorie product (low-fat and reduced to 30% sugar) enriched with whey protein concentrate and vegetable fiber.

Опис

Ключові слова

морозиво, овочева сировина, білкові концентрати, ice cream, vegetable raw materials, protein concentrates, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Наукове обґрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозива / А. П. Михалевич, В. Я. Сапіга, Т. В. Осьмак, Г. Є. Поліщук // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції, 10–11 жовтня 2019 р. – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019. – С. 80–81.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced