Крекер «Таємниця» (Патент на винахід № 118073)
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Патент на винахід. Розроблено крекер з застосуванням цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси монарди двійчастої. Заявлена рецептура дозволяє одержати крекер «Таємниця» з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання. Рatent for the invention. A cracker was developed using cysteine and dry ground crushed monardial bivalve phytomass. The claimed recipe allows you to get a cracker "Mystery" with improved structural and mechanical properties of dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life.
Опис
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, пряно-ароматична сировина, цистеїн, монарда двійчаста, крекер, flour confectionery, spice-aromatic raw materials, cysteine, monarda didyma, crackers, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент 118073 UA, МПК А21D 13/80 (2017.01), А21D 2/36 (2006.01) Крекер «Таємниця» / Дзигар О. О., Оболкіна В. І., Букшина Л. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201801683 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 12.11.2018 ; Бюл. № 21, 2018 р.