Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» (Патент на винахід № 118930)
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Патент на винахід. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням пряно-ароматичної фіто сировини та цистеїну. Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» дозволяє одержати крекер з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, отримати крекер з оригінальним пікантним смаком, покращеними органолептичними властивостями та подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Patent for invention. A method has been developed for the production of crackers using aromatic phyto raw materials and cysteine. The Mystery cracker production method allows to obtain a cracker with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, to obtain a cracker with an original piquant taste, improved organoleptic properties and an extended shelf life (up to 12 months).
Опис
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, пряно-ароматична сировина, монарда двійчаста, цистеїн, крекер, flour confectionery, spice-aromatic raw materials, monard double, cysteine, cracker, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент 118930 UA, МПК А21D 2/36 (2006.01), А21D 13/80 (2017.01) Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» / Оболкіна В. І., Дзигар О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201801689 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 25.03.2019 ; Бюл. № 6, 2019 р.