Встановлення раціональних режимів висушування високобілкового тіста
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У хлібопеченні одним з найважливіших параметрів технологічного процесу є масова частка вологи тіста. Вона суттєво впливає на перебіг усіх процесів, що формують споживчі характеристики кінцевого продукту. Тому контроль цього показника і отримання достовірних даних є актуальним завданням. Внесення нетрадиційної сировини може потребувати коригування параметрів визначення масової частки вологи, особливо для прискорених методик. Тому вивчали можливість зміни тривалості висушування тіста з внесенням 12 % високобілкової рослинної сировини (білкових ізолятів). Встановлено необхідність подовження процесу висушування такого тіста до 8 хв.
Опис
Ключові слова
тісто, вологість, режим, висушування, білок, температура, dough, humidity, mode, drying, protein, temperature, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Махинько, Р. А. Встановлення раціональних режимів висушування високобілкового тіста / Р. А. Махинько // Научный взгляд в будущее. – 2019. - Вып. 15. Т. 1. – С. 36–39.